Hírek

The Professional Mountaineer

The Professional Mountaineer
A brit UIMLA szervezettől kaptunk egy kis ajándékot, a The Professional Mountaineer legújabb számát, ezzel a kísérő levéllel. (Az újságot a cikk végén levő linkről tudod letölteni)
„Hello Mindenki!
Az Egyesült Királyságban magkaptuk a The Professional Mountaineer egyik ingyenes példányát. Terjeszthetitek a tagjaitok között, ill. megoszthatjátok a honlapjaitokon, stb.
A The Professional Mountaineer négy különböző egyesület negyedéves magazinja. Mind a négy egyesület különböző célcsoportot irányoz meg (bővebb információ lejjebb), mindannyian megosztják hobbijukat, ezzel fejlesztve önmagukat és másokat. A cikkeket az egyesületi tagok írták, a témák széles spektrumát felölelve, úgy mint a túravezetés, könyvajánlók és felszerelés tesztek. A magazint az eddigi olvasók nagyra értékelték, mert lehetőségük volt tanulni és inspirálódni belőle.
Az egyesület tagjai minden negyedévben kapnak egy nyomtatott példányt a magazinból postai úton. Az előző számok pedig elérhetőek digitális .PDF formátumban az egyesületünk online felületén, a „Tagoknak” szekcióban.
Üdv,
Ian”

The Professional Mountaineer 2020 Tavasz letöltése »