EgyébHírek

Online tagsági kártya

MHVE tagsági kártya - sziklamászó engedély

Örömmel tudatjuk minden kedves tagtársunkkal, barátunkkal, érdeklődőnkkel, hogy elkészült a Magyar Hegyivezetők és Hegyi Túravezetők Egyesületének új tagsági igazolvány rendszere.

Tagsági kártyánk igazodik a modern nemzetközi trendekhez és mostantól a nyomtatott változat helyett a mobiltelefonoddal tudod igazolni tagságodat.

Az online egyesületi kártya nem új találmány, olyan elődök is alkalmazzák, mint pl. az OeAV. Büszkék leszünk rá, ha Magyarországon mások is ellesik hatékony megoldásainkat.

Az igazolványon csak a szükséges alapadatok szerepelnek, csak fényképes, hivatalos igazolvánnyal együtt érvényes (pl. személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)

A kártyán szereplő QR kód segítségével lekérdezhető a tagság aktualitása, így pl. egy ellenőrzés esetén könnyedén meg tudod erősíteni, hogy jogszerűen használod az MHVE igazolási rendszerét.

Akár a standban lógva is taggá válhatsz…

Az online rendszernek hála pártolói jogviszonyt pár perc alatt tudsz létesíteni. Ha pl. mászás, via ferrata előtt regisztrálsz, átutalod a tagsági díjat, akár azonnal hozzájuthatsz a tagsági kártyához.

Az online rendszerrel gyorsabbak, hatékonyabbak, környezetbarátabbak vagyunk. A kisebb ökolábnyommal segítjük hazánk és a bolygó környezettudatos fenntartását.